Artificial Ivy expandable willow trellis hedgeartificial retractable daun pager daun palastik

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

EASY TO ASSEMBLE - Pager ivy kami gampang dipasang, sareng desainna anu hampang ngagampangkeun pikeun ngaléngkah pikeun ngahias deui sareng ngahias kamar atanapi rohangan.The pinuh dimekarkeun, ukuranana katutup pinuh nyaeta 11.6 X 32.1 inci, sarta ketebalan nu mangrupa 2.8 inci (ukuran manual, kasalahan 0.5-2 inci).

Fitur

REALISTIC IVY LOOK - Pager kami didamel tina kai willow, daun jieunan (dijieun tina bahan poliétilén kualitas luhur, tetep héjo sapanjang taun), kalayan warna realistis, kalayan lampu senar LED surya (113 wadah lampu, unggal bohlam jarakna 0,5 kaki) , naha éta beurang atawa peuting, bisa mawa anjeun pangalaman béda.

APLIKASI LEBAR JEUNG DESIGN UNIK - Pager kai anu tiasa ditarik tiasa dianggo dina teras, balkon, palataran, jandéla, tangga, témbok, jsb.

PROTEKSI PRIVASI - Pager privasi dibentuk ku daun anu padet, anu nyegah sinar panonpoé anu kuat sareng tiasa ngajagi balkon atanapi buruan anjeun, nyiptakeun rohangan pribadi anu sampurna pikeun anjeun.

Mésér kalayan kapercayaan - Mésér kalayan kapercayaan, Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan operasi di luhur, mangga ngahubungi kami, kami salawasna nangtung pikeun pangalaman balanja 100% anjeun.

Rincian produk

Tipe Produk: Layar Privasi

Bahan primér: Poliétilén

spésifikasi

Jenis produk Anggar
Potongan Kaasup N/A
Desain pager hiasan;Kaca hareup
Warna Héjo
Bahan primér Kai
Spésiés Kai willow
Tahan Cuaca Sumuhun
Tahan cai Sumuhun
Tahan UV Sumuhun
Noda Tahan Sumuhun
Tahan korosi Sumuhun
Perawatan produk Ngumbah ku selang
Supplier Dimaksudkeun tur Disatujuan Paké Pamakéan padumukan
Tipe Pamasangan Ieu perlu napel hal kawas pager atawa témbok

  • saméméhna:
  • Teras: